Лукашенко: Имам сензацију о Наваљном

© Sputnik / Уђи у базу фотографијаПредседник Белорусије Александар Лукашенко
Председник Белорусије Александар Лукашенко - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да постоји необјављени део пресретнутог разговора о руском блогеру Алексеју Наваљном са „сензационалним детаљима“, саопштио је главни уредник радио-станице „Говори Москва“ Роман Бабајан који је јуче интервјуисао Лукашенка.

Лукашенко је, према речима новинара, рекао да они имају цео тај разговор, и питао је новинаре током интервјуа да ли желе да га чују.

„Ми смо наравно одмах одреаговали: 'Наравно, желимо, хајде да послушамо'. На то нам је он одговорио: 'Онда питајте шефа ФСБ-а Русије, он ће вам дати да чујете, њему сам предао снимак. Али то је глупост, то је тек почетак. Не можете ни да замислите какве имамо информације и шта ће бити касније', каже он“, рекао је Бабајан, препричавајући Лукашенкову изјаву.

Немачка влада је, позивајући се на лабораторију Бундесвера, саопштила прошле недеље да је Наваљни отрован супстанцом из групе хемијских бојних отрова „новичок“. Белоруски председник Александар Лукашенко је потом саопштио да је пресретнут разговор Варшаве и Берлина и да је изјава немачке канцеларке Ангеле Меркел о тровању руског опозиционара Алексеја Наваљног — фалсификат. Берлин и Варшава су демантовале ту вест.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала