Венчање у сузама: Млада која умире од рака изрекла судбоносно да /видео/

© AFP 2023 / JAY DIRECTOБурме на рукама
Бурме на рукама - Sputnik Србија
Пратите нас
У последњим данима свог живота тешко болесна 23-годишња девојка из Аустралије којој је рак захватио плућа, лимфне чворове и јетру изрекла је судбоносно да својој љубави Џејсону Халеу. Током врло емотивне свадбене свечаности, сузе нико није могао да задржи.

Иако је млада Ешли Симраџејч била преслаба да би сама ходала, у белој венчаници пред олтар су је довезли у колицима.

Како би стигли да организују свадбу пре него што буде касно, укључили су се многи људи који су ганути тужном причом донирали своја средства. Прикупљено је чак 18.000 долара, од чега је део потрошен на трошкове венчања, а остатак је намењен плаћању медицинске сестре која је негује. Ешли после венчања није желела да се врати у болницу.

Иако су јој доктори рекли да јој је остало тек неколико сати, девојка је надмашила очекивања. Ешли се још увек бори тако жестоко и још пркоси ономе што су јој рекли, навео је за аустралијске медије њен отац.

„Јутрос су нам поново рекли да се морамо припремити за најгоре јер јој је преостало још само неколико сати што нас је све уништило, али она се мало опоравила и тренутно изгледа добро“, казао је отац, преноси „Вечерњи лист“.

Тужна судбина задесила је девојку након што јој рак није дијагностификован на време иако је била на прегледу.

Доктор јој је рекао да кврга на њеној нози не представља ништа озбиљно и ако жели да је уклони да мора да плати око 2.500 долара. Мислећи да се ради о тек естетском захвату, девојка није оперисала квржицу.

Она је потом прошле годинe, отприлике годину дана након прве посете доктору, посетила другог лекара због болова, а он јој је хитно урадио биопсију која је показала да болује од меланома.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала