Либерман: Додикова иницијатива о пресељењу Aмбасаде — храбар потез

© Григориј Сисојев / Уђи у базу фотографијаАвигдор Либерман
Авигдор Либерман - Sputnik Србија
Пратите нас
Посланик у Кнесету Авигдор Либерман оценио је предлог српског члана Председништва БиХ Милорада Додика о пресељењу Амбасаде БиХ из Тел Авива у Јерусалим као храбар чин.

„Желео бих да честитам свом пријатељу Милораду Додику на храбром чину да пресељење Амбасаде БиХ у Јерусалим стави на дневни ред седнице Председништва. Срећно“, написао је на Твитеру Либерман, бивши израелски министар одбране.

Додик је раније рекао да би сутра требало да буде одржана редовна седница Председништва, као и две ванредне на којима би било речи о приступању БиХ иницијативи „мали Шенген“, као и иницијативама о премештању Амбасаде БиХ у Израелу из Тел Авива у Јерусалим и признавању самопроглашеног Косова.

​Он је тада истакао да би било важно да се из Тел Авива Амбасада БиХ измести у Јерусалим и да би то био јасан путоказ којим би оснажили пријатељство БиХ са Израелом.

Додик је подсетио да је Представништво Републике Српске лоцирано у Јерусалиму.

„Свестан сам да ће два члана Председништва вероватно бити против одлуке о премештању Амбасаде у Јерусалим“, казао је српски члан Председништва, пренео је РТРС.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала