Трампово најјаче оружје - офанзива дипломатских споразума у Белој кући

Пратите нас
Разговори експерата у Бриселу, офанзива дипломатских споразума у Белој кући, номинација за Нобелову награду за мир представника администрација Београда, Приштине и Вашингтона, формирање нове власти у Црној Гори су теме о којима у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ говори Борислав Лалић, новинар и публициста.
Од четвртка до четвртка Борислав Лалић

Бура се још није стишала након састанка највишег државног руководства Србије и такозване државе Косово у Белој кући, а експерти две стране нису могли да се усагласе око дневног реда у Бриселу.

Зашто је ЗСО и након седам година камен спотицања? Колико је преговарачка позиција Србије тешка ако Авдулах Хоти каже да без узајамног признања са Београдом нема економске нормализације, најављујући следећих месеци нова признања једнострано проглашене независности Косова? Могу ли администрација САД и власти у Београду и Приштини бити добитници Нобелове награде за мир? Да ли су споразуми који се ових дана потписују у Белој кући део Трампове предизборне кампање? Колико је значајна посета Милорада Додика Загребу? Којим путем иде формирање нове црногорске власти – шта су приоритети, а шта изазови?

Емисију „Од четвртка до четвртка” слушајте на таласима радија Студио Б у 21 час и гледајте на нашем јутјуб каналу Спутњик Србија. Уредник и водитељ је Наташа Милосављевић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала