Поново креће наградна игра „Узми рачун и победи“

© Sputnik / Рајко МартиновићФискални рачун
Фискални рачун - Sputnik Србија
Пратите нас
У циљу сузбијања сиве економије, држава поново покреће велику наградну игру „Узми рачун и победи“, у којој ће грађани сакупљајући фискалне рачуне, уз мало среће, моћи да постану власници још вреднијих награда него прошли пут — аутомобила „фијат 500Л“, стана у насељу Земунске капије или пак луксузног стана у Београду на води.

„Учесници у наградној игри неће плаћати поштанску услугу приликом слања коверти. Биће, као и прошли пут, два круга, а све коверте које су приспеле у првом кругу наградне игре учествоваће и у другом“, рекао је неименовани саговорник „Новости“.

Истиче да правила остају иста — коверта треба да има 10 фискалних рачуна, а сваки рачун мора бити на минимум 100 динара.

Први круг ће се, како додаје, завршити до Нове године.

Право учешћа имаће сва пунолетна лица с пребивалиштем или боравиштем на територији Србије, изузев лица која су у радном односу или су на други начин ангажована за рад у кабинету председника Владе Србије, Генералном секретаријату Владе, Министарству финансија, Републичкој дирекцији за имовину, Управи за игре на срећу, Пореској управи, Државној лутрији Србије, ЈП Пошта Србије и Националној алијанси за локални економски развој (НАЛЕД), као и чланови Комисије за праћење регуларности извлачења награда и утврђивања добитника.

Подсетимо, наградну игру „Узми рачун и победи“ најавио је министар финансија Синиша Мали. Први пут је била организована у марту 2017. с наградним фондом вредним 135 милиона динара.

Други циклус организован је почетком 2018, имао је два круга са по четири извлачења, а у игри је учествовао чак 41 одсто грађана, који су послали 11 милиона коверата. У овом циклусу подељена је 291 награда укупне вредности 257 милиона динара.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала