Бечић: Нова власт биће прозападна и процрногорска

© FB/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna GoraАлекса Бечић председник Демократа
Алекса Бечић председник Демократа - Sputnik Србија
Пратите нас
Нова демократска власт биће помиритељска, проевропска, процрногорска и прозападна, поручио је председник Демократске Црне Горе Алекса Бечић, у разговору са амбасадором Краљевине Шведске Јаном Лундином.

Бечић је рекао да ће нова влада наставити да јача спољнополитички курс и да ће бити испуњене све међународне обавезе како би се што брже интегрисали у европску породицу народа.
Он је истакао да ће радити поштено, у складу са Уставом и свим другим позитивним прописима и да ће једини њихов приход бити плата и ништа мимо плате, преноси портал ИН4С.

“Црна Гора ће коначно добити независне институције неоптерећене баластима прошлости којима неће управљати нико осим људи који се налазе на њиховом челу”, закључио је Бечић.

Амбасадор Краљевине Шведске,Јан Лундин, честитао је председнику Демократске Црне Горе на сјајном изборном резултату.

Он је поздравио изјаве председника Демократа саопштене након изборне ноћи, са посебним освртом на јачање спољнополитичких приоритета Црне Горе.

“Сваки изборни процес је корак напред за демократију, нарочито уколико се избори одвијају у мирној и фер атмосфери”, закључио је Јан Лундин.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала