Бивши фудбалер Партизана покушао да се убије /фото/

Пратите нас
Бивши фудбалер Партизана, Бразилац Леонардо да Силва Соуза, покушао је да изврши самоубиство.

Леонардо, иначе миљеник навијача Партизана, огласио се на друштвеним мрежама, наводећи да је покушао да изврши самоубиство због депресије са којом се већ дуго бори, преносе београдски медији.

Од тога је одустао, како тврди, јер му се „обратио Бог“.

Леонарно је захвалио и председнику клуба „Шабаб Ал-Ахли“, шеику Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактуму, на пруженој помоћи.

„Одлучио сам да поделим мој бол са вама! Прошла је скоро цела година жртвовања. Сам сам носио свој бол. Провео сам месеце у мучењу и фрустрацијама. Знао сам колико је озбиљно, покушали су да помогну, ништа се није догодило. Све што сам прошао, било је у покушају да помогнем онима које највише волим. Не желим да улазим у детаље, али сам био близу тога да одустанем од свега. Онда ми се Бог обратио! Рекао ми је да није време да станем, да прави шампиони увек на крају заврше на врху. Председник клуба ми је много помогао. Хвала му на свему. Данас почиње нова прича“, написао је на Инстаграму бивши фудбалер Партизана, уз фотографију из болничког кревета.

Медији подсећају да је Леонардо у сезони 2016/2017. са великим успехом наступао за београдски Партизан и да је својим сјајним партијама за кратко време постао љубимац навијача из Хумске.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала