Додик писао Трампу

© AP Photo / Darko VojinovicМилорад Додик
Милорад Додик - Sputnik Србија
Пратите нас
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је америчког председника Доналда Трампа информисао у писму о актуелној ситуацији у БиХ, јер сматра значајним да он и његови сарадници буду обавештени о томе на који начин се у БиХ одвија ситуација.

Додик је рекао да је веома важно разумети да у Америци постоји политика председника, коју је подржавао од почетка, а то је политика немешања у унутрашње ствари других земаља.

Додик је напоменуо да тамо постоји оно што ни сам Трамп није успео да победи, а то је дубока држава у Америци, која је остатак претходних власти, преноси Срна.

"У том погледу желимо да избегнемо да будемо колатерална штета неистина или домунђавања тих разних остатака такозване `дубоке државе` и мислимо да је веома важно да Трамп и његови најближи људи буду обавештени о томе на који начин се овде одвија ситуација", рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он је напоменуо да је више пута писао Трампу и да ће наставити да му пише, а одговор на та писма су понашање, ставови и све мање мешање странаца у политику БиХ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала