Смањили гол: Македонски клуб покушао незабележену превару

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЖозе Морињо
Жозе Морињо - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалери Тотенхема синоћ су у 3. колу квалификација за Лигу Европе у гостима савладали Шкендију са 3:1, али дешавања на терену остала су у сенци оног што се збило пред почетак утакмице. Меч у Македонији имао је бизаран увод већ током загревања гостију.

Голмани „Спарса“ приметили су да је гол на ком се загревају нижи од прописаног и о томе обавестили стручни штаб. На терен је изашао и Жозе Мурињо који је потврдио да нешто није у реду, све то фотографисао, а онда позвао судије и делегата.

Мерењем је утврђено је да је гол заиста пет центиметара нижи него што би требало да буде, па је морао да буде замењен другим, како би утакмица могла да почне, преноси „Блиц спорт“.

„Чудна ситуација десила се пре почетка утакмице. Моји голмани уочили су да је пречка постављена ниже него иначе. Отишао сам да се уверим и приметио да су у праву. Чувари мреже проводе сате и сате између конструкције гола и тачно знају димензије, да ли су стандардне или не“, рекао је Мурињо после меча.

Кормилар „Спарса“ је друштвеним мрежама кроз шалу поручио „како је мислио да је порастао“.

View this post on Instagram

I thought I had grown but then I realised the goal was 5 centimetres lower-Shkëndija 1 - 3 @spursofficial

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

„Лично, нисам голман, али познајем фудбал. Кад станем испод пречке знам тачно колико ми још недостаје да је дохватим. Кад сам покушао то синоћ да урадим схватио сам да нешто није у реду. Обратили смо се делегату УЕФА, уочио је да је пречка постављена на пет центиметара мањој висини од уобичајене. Наравно да смо тражили да се конструкција гола заменим исправним димензијама“, додао је тренер Тотенхема.

Иначе, Тотенхем ће за пролазак у групну фазу Лиге Европе следећег четвртка играти код куће против Макабија из Хаифе.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала