Дечак поделио са Путином своје снове: Помозите ми да се вратим породици

© Sputnik / Алексей Никольский / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин фотографисао се с првим посетиоцима забавног парка „Острво маште" у Москви
Руски председник Владимир Путин фотографисао се с првим посетиоцима забавног парка „Острво маште у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Дечак, који је пре неколико година остао сироче, обратио се руском председнику Владимиру Путину на отварању тематског парка „Острво маште“ и замолио га да му помогне да се врати породици. Поред тога, он је са председником поделио и своје снове, рекавши му да жели да постане каскадер.

Дечак Миша из једног московског сиротишта тада је постао један од првих посетилаца тематског забавног парка. 

Миша је признао да воли да се бави спортом, чита књиге и гледа филмове са историјском тематиком, као и да више воли историју и физичко васпитање када је реч о школским предметима.

„Волео бих да постанем каскадер и да изводим различите трикове, или да се бавим паркуром. Трудим да будем у форми. Волео бих да упознам правог каскадера, да га питам како је постигао такав успех, како је тренирао и са ким“,  рекао је Миша.

Дечакови родитељи умрли су пре неколико година, а његова бака, која има преко 70 година, бринула је о њему. У октобру прошле године суд је лишио дечакову баку дужности старатеља. Сада је дечаков кум издејствовао да Миша може да га посети током викенда.

Истовремено, Одељење за рад и социјалну заштиту истакло је да у блиској будућности намерава да још једном да контактира баку дечака и предложи јој да започне са прикупљањем докумената за враћање старатељства.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала