Кнежевић поручио Ђукановићу: Кад дођем у Црну Гору, један од нас двојице мора у затвор

© AP Photo / Risto BozovicБизнисмен Душко Кнежевић
Бизнисмен Душко Кнежевић  - Sputnik Србија
Пратите нас
Председника „Атлас групе“ Душко Кнежевић најавио је повратак у Црну Гору истичући да би црногорском председнику Милу Ђукановићу било најбоље да напусти земљу и да после свега што је урадио није могуће да даље остане на власти. „Ја кад дођем један од нас мора ићи у затвор“.

Кнежевић је износећи бројне оптужбе на рачун Ђукановића рекао да је народ Црне Горе схватио да је тај режим корумпиран и да је одлучио да прекине његову владавину, те да би му било најбоље да седне у авион и напусти земљу.

„Реално решење је да напусти Црну Гору јер свако његово остајање у је јако ризично за њега и његову фамилију због онога што су направили црногорском народу. Најбоље да се покупи и седне у авион и оде на дестинацију која ће му омогућити да не буде изручен Црној Гори“, рекао је Кнежевић.

Он је истакао да неће стати са обрачуном са Ђукановићем док Ђукановић не оде у затвор и да су његови адвокати дали предлог да се испитају криминалне радње Ђукановића.

"Мислим да је немогуће да Ђукановић остане на власти. Ја кад дођем један од нас мора ићи у затвор", нагласио је Кнежевић.

Додао је да он „нема чега да се стиди и да нема проблем да се појави пред било којим судом“.

Кнежевић је победницима избора који још нису постигли договор о формирању црногорске владе поручио да воља народа мора да се испоштује.

„Мило ће сигурно покушати да сачува своје богатство и фамилију, политичари који су добили већину морају да буду одговорни, јер народ нема времена да чека да се њихове свађе и договори развлаче, јер је земља остављена у хаосу“, навео је Кнежевић за Н1.

Он од нове власти очекује да спроведе реформу правосуђа која ће омогућити процес против Ђукановића.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала