Дачићева порука у финишу састављања нове владе

© Tanjug / PREDSEDNISTVO SRBIJEИвица Дачић и Александар Вучић
Ивица Дачић и Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Лидер СПС-а Ивица Дачић изјавио је данас да је спреман за наставак сарадње са Српском напредном странком и Александром Вучићем.

Дачић је рекао како је поносан на оно што је у последњих осам година урађено заједно са СНС и у сарадњи са председником Александром Вучићем, преноси Танјуг.

„Ми смо поносни на све што смо заједно урадили за осам година наше коалиције за државу Србију у целини“, рекао је Дачић на отварању подручног одељења Основне школе „Бошко Ђуричић“ у селу Винорача код Јагодине.

„Ојачали смо наше спољно-политичке позиције, ојачали смо нашу позицију у региону“, прецизирао је Дачић, који је први потпредседник Владе и министар спољних послова.

Он је оценио да је Србија данас фактор мира и стабилности и сигуран је да ће тако бити убудуће.

„У том смислу ми смо спремни за наставак сарадње која је у интересу Србије и у наредном периоду, суочени са свим изазовим који нас чекају, на државном, економском, националном и сваком другом плану“, рекао је Дачић.

„Важна је политичка стбилност у Србији, а ми смо државотворни и део оних снага које ће пре свега имати у виду интерес државе Србије“, закључио је Дачић.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала