Убијена службеница америчке амбасаде у Кијеву

CC0 / Kholodovsky / Амбасада САД у Кијеву
Амбасада САД у Кијеву - Sputnik Србија
Пратите нас
Украјинска полиција саопштила је данас да је жена запослена у америчкој амбасади у Украјини преминула након напада у Кијеву и да трага за мушкарцем осумњиченим за напад.

Полиција и друге специјализоване службе пронашле су жену са повредом главе у шуми у близини железничке пруге у округу Шевченковски.

У несвесном стању је пребачена у болницу, где је касније преминула. Приликом прегледа ствари жртве пронађена је легитимација службеника америчке амбасаде на њено име, саопштила је полиција.

Могуће је да је мушкарац кратке, тамне косе умешан у њену смрт. Он изгледа као да му је 30-40 година, висок око два метра, у црном шорцу, са тамноплавим патикама и у мајици. Полиција испитује запослене у болници у којој је жена преминула и на месту догађаја успостављају круг сведока. За наводним нападачем се трага.

Представници украјинске полиције су рекли за Спутњик да се држављанство преминуле још увек истражује. Према локалним медијима, она се звала Санвер Никаело.

Према информацијама портала „Цензор.НЕТ“ једна од претпоставки је и да је Никаело трчала у близини пруге и да ју је воз који је пролазио ударио. Такође се претпоставља да га жена вероватно није чула да се приближава јер је имала слушалице.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала