Руски новинари под паљбом у Карабаху, један лакше повређен

© AFP 2023 / HAYK BAGHDASARYANАутомобил рањених новинара у сукобу у Нагорно-Карабаху
Аутомобил рањених новинара у сукобу у Нагорно-Карабаху - Sputnik Србија
Пратите нас
Група руских новинара нашла се под паљбом у Степанакерту, а један од њих, Денис Кулага, запослени у мултимедијалном информативном центру „Известија“, задобио је лаку контузију. То је потврдио сам Кулага.
„Група новинара је дошла да слика електричну подстаницу оштећену у јутарњој паљби. У том тренутку поново је отворена ватра, гранате су падале поред нас. Све је у реду, али ме сада глава боли“, рекао је новинар.

Дописник „Известија“ Денис Кулага се, према писању медија, осећа добро. „Наш колега није повређен, с њим је све у реду“, наведено је на сајту.

Прес-служба „Известија“ одбила је да саопшти детаље инцидента.

Раније је портал Маш пренео да се његова група за снимање нашла под паљбом у Нагорно-Карабаху. Генерални директор портала Максим Иксанов рекао је да новинари нису повређени.

„Нико није повређен, тамо раде двоје наших људи, оператер и новинар. Све је у реду“, рекао је Иксанов.

Репортер агенције „РИА Новости“ из престонице самопроглашене републике Нагорно-Карабах пренео је у недељу ујутру да је серија експлозија одјекнула у центру Степанакерта. Јерменска страна саопштила је рано јутрос да су борбе настављене и током ноћи, додуше нешто слабијег интензитета него обично.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала