Ђоковић поново погодио линијског судију у главу /видео/

© AP Photo / Alessandra TarantinoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Новак Ђоковић поново је лоптицом погодио линијског судију у главу. Срећом, овог пута није било никакве дилеме да ли је имао намеру или је прекршио правила.

Овог пута све се десило из игре, али је интересантно да се баш Новаку поново догодио овакав пех.

​Одличан је био сервис Хачанова, Ђоковић је покушао да га врати, а уместо ритерна, погодио је линијског судију у главу.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала