Компанија сваком од 4.000 запослених поклонила аутомобил /видео/

© Фото : Printscreeen/Youtube/China liveАутомобили на поклон запосленима кинеске компаније
Аутомобили на поклон запосленима кинеске компаније - Sputnik Србија
Пратите нас
Кинеска компанија за производњу челика „Ђијангси“ наградила је свих својих 4.116 запослених новим аутомобилима због прекорачења циљева добити пету годину заредом.

Компанија за производњу гвожђа и челика „Ђијангси“ организовала је 1. октобра догађај којим је прославила свој успех и наградила запослене за допринос годишњем расту.

Та компанија последњих је пет година бележила све већу добит, а управа је хтела да учини нешто посебно како би захвалила запосленима, па су одлучили да свакоме од њих поклоне аутомобил

Током неколико недеља уочи кинеског Дана државности у серијама је подељено укупно 4.116 возила, од тога 2.933 модела „форд територи“ и 1.183 „фолксваген маготана“.

Према кинеском сајту „Соху“, вредност возила износи око 500 милиона јуана, односно 74 милиона долара.

Компанија „Ђијангси“ најавила је да ће платити и регистрацију, петогодишње ауто-осигурање, као и порез на возила, преноси хрватски портал Индекс.

Као промотивни материјал за догађај компанија је дроном снимила неколико стотина нових аутомобила постављених око велике позорнице за прославу.

Видео-снимак је постао виралан на кинеским друштвеним мрежама, док је компанија добила бројне похвале због поделе профита са својим радницима.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала