Ко хоће да врати Босну и Херцеговину у 1992?

© SputnikОд четвртка до четвртка
Од четвртка до четвртка - Sputnik Србија
Пратите нас
Предајом мандата Здравку Кривокапићу, Црна Гора је на корак од добијања нове Владе док проблеми у Босни и Херцеговини тек почињу и то због једног предизборног спота. Тема емисије „Од четвртка до четвртка“ били су и председнички избори у Америци али и предлог резолуције која се присећа Дејтонског споразума.

О свему овоме за Спутњик је говорио проф. др Ненад Кецмановић. Питали смо га зашто је председник Црне Горе Мило Ђукановић, с обзиром на то да је  у складу са уставним овлашћењима могао да прави другу комбинаторику, изабрао баш овај дан да упути председнику Скупштине предлог да Здравко Кривокапић буде мандатар за састав нове Владе.  Да ли ће лидери све три листе успети да постигну консензус о расподели кључних државних ресора? Да ли ће одлука Централне изборне комисије Босне и Херцеговине да поништи оверу политичке странке Уједињена Српска на локалним изборима због њиховог видео-спота утицати на цео изборни процес у тој земљи? Шта је циљ предложене резолуције у Конгресу о присећању дејтонског споразума? Какве је све бенефите извукао Доналд Трамп, а које САД од његове заразе ковидом?

Емисију „Од четвртка до четвртка” слушајте на таласима радија Студио Б у 21 час и гледајте на нашем јутјуб каналу Спутњик Србија. Уредник и водитељ је Наташа Милосављевић.

Од четвртка до четвртка Ненад Кецмановић

 

 

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала