„Ту смо у сваком тренутку"! Вучић послао специјалну поруку митрополиту Амфилохију

Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић пожелео је митрополиту црногорско-приморском Амфилохију брз и успешан опоравак и оздрављење. То је митрополиту у телефонском разговору саопштио амбасадор Републике Србије у Црној Гори Владимир Божовић.

Како је саопштено из Амбасаде Србије, Божовић је исказао спремност Републике Србије да у сваком тренутку помогне на било који начин, ако за то буде потребе, јавља РТЦГ.

„Митрополит Амфилохије се срдачно захвалио председнику Вучићу на бризи и пажњи и пренео благослов и молитве свом српском народу који је уз њега и у овим тешким изазовима“, наводи се у саопштењу српске Амбасаде.

Амбасадор Божовић је, како је саопштено, у сталном контакту са руководством и лекарима КЦЦГ, којим се захвалио на бризи, пажњи и љубави са којом поступају у лечењу митрополита и свих других оболелих од короне.

„Такође, смо у контакту са Митрополијом црногорско-приморском која заједно са лекарским тимом прати стање здравља митрополита и о томе објективно и правовремено обавештава јавност која је заинтересована не само у Црној Гори, већ и у Републици Србији и Републици Српској као и целом региону", закључује се у саопштењу Амбасаде Србије.

Прочитајте још: 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала