Докторка која је пребегла из Кине у Америку изнела нове доказе: Корона је оружје

CC0 / Пиксабеј / Вирус корона – илустрација
Вирус корона – илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Јавности је тешко да прихвати да је САРС-КоВ-2 био-оружје због његове релативно мале смртности, али он заиста испуњава критеријуме био-оружја, закључак је научног рада Ли Менг Јан, професорке из најреферентније био-лабораторије са Универзитета Хонгконг, која је од 28. априла становник САД.

Како наводи, вирус је значајно вирулентан и може проузроковати велике жртве. Веома је заразан и преноси се лако, често респираторним путем у облику аеросола... Релативно је отпоран на промене у животној средини, може да издржи транспорт и способан је за циљано испуштање.

На више од 50 страна професорка Јан, и њено троје колега из Кине тврде да је вирус САРС-КоВ-2 настао радом у неколико светских лабораторија, од којих су оне у Кини под контролом тамошње војске, преносе „Новости“.

© Фото : YouTube/Loose Women / printscreenЛи Менг Јан
Докторка која је пребегла из Кине у Америку изнела нове доказе: Корона је оружје - Sputnik Србија
Ли Менг Јан

Као једног од главних аутора франкенштајн-вируса означава др Зенгли Ши, у западним медијима познату као „Бетвумен“ (жена шишмиш), која од 2012. експериментише са слепим мишевима. Професорка избегла 28. априла из Хонгконга и њене колеге још тврде да је вирус „RaTG13“ за који су у Вухану „Бетвумен“ и њене колеге рекли да су га добили у фецесу слепих мишева 2013. године (а који је 96 одсто идентичан САРС-KоВ-2), превара која је у светску GenBank-у унета после фалсификата урађеног на рачунарима.

Рад професорке Ли Менг Јан објављен је 8. октобра на Истраживачком ковид-порталу „Зенодо“: „САРС-KоВ-2 као не неограничeно биолошко оружје“ тек почиње да тресе светску „медицинску научну заједницу“.

Велика декларација за нормализовање живота у корона-кризи

Ово је други рад са истим закључцима у седам дана, а прву студију објавила је у Америци научноистраживачка група „Драстик“ на челу са др Лаврен Селином, у чијем портфолију стоји да има 29 година стажа у медицинским истраживањима и да је ветеран ратова у Авганистану и Ираку.

Група „Драстик“ саставила је листу од 36 тачака како би поткрепила тврдњу да би вирус САРС-KоВ-2 могао потећи из програма развоја вакцина и траже од Трампове администрације да се не „ослања на међународну научну елиту и медије који имају финансијске интересе, већ да именује независну и објективну радну групу која ће утврдити право порекло овог вируса корона“.

Научници из „Драстикa“ су ангажовани од Грађанске комисије за националну безбедност САД. Све ово се догађа након што је председник САД у понедељак изашао из болнице и скидајући маску позвао сународнике да наставе са нормалним животом. Синхроно, у граду Барингтону у Масачусетсу (држави медицине) почела је да се потписује Велика декларација за нормализовање живота у корона-кризи.

Досад је потписе ставило више од 4.700 научника и преко 3.200 лекара, уз десетине хиљаде грађана. Декларација одражава речи председника Трампа, раније ове недеље, „да Американци не живе у страху нити треба да дозволе да вирус доминира њиховим свакодневним животом“!

Тражи се прелазак на медицинске мере које подразумевају заштиту старих и ризичних група јер „ковид 19 не заслужује да буде једина брига човечанства“. Указује се да су све друге тешке болести због ковида 19 ван контроле и да узимају данак више него вирус. Тврди се да деца и студенти уз појачане мере хигијене могу безбедно у учионице, а здрави до 65 година релативно безбедно на посао, стадионе, концерте. Што се пре стекне „имунитет стада“ и живот ће се брже вратити у друштво, што се управо догађа у Шведској, Данској...

У Америци дочекана као „кинески Сноуден“

Иначе, професорка Ли Менг Јан у Америци је дочекана као „кинески Сноуден“ који треба да сведочи о кинеској одговорности за појаву заразе. У међувремену, средином септембра суспендовани су јој налози на друштвеним мрежама у САД након што је први пут говорила о биотероризму на Фокс њузу. Ухапшена јој је мајка прошле недеље у Кини, а најновији рад неће јој донети „популарност“ у Светској здравственој организацији. Она је, наиме, раније тврдила да је лично обавестила свог шефа, првог човека најпрестижније био-лабораторије на свету (иначе експерта СЗО) на истраживање колега и ње да је вирус плод кинеских лабораторија. Према њеним речима, шеф јој је саветовао да ћути зарад своје безбедности и зато се одлучила за бекство у САД.

Према извештају Ли Менг Јан, „окривљени“ вирус РаТГ13 има „више ненормалних карактеристика“. На почетку се тврдило да је изолован из фекалног узорака - али ипак само 1,7 одсто очитавања сировог секвенцирања је бактеријско, док су узорци фекалних брисева обично 70-90 одсто бактеријски. Друго, геномска секвенца за РаТГ13 садржи сегменте порекла који нису од слепих мишева, већ од лисице, летеће лисице, веверице и других животиња.

Докази овде јасно указују да су сви нови вируси из породице корона, које су недавно објавиле лабораторије под контролом СЗО, превара и не постоје у природи...

Немогуће је да аминокиселинска секвенца протеина Е остане непромењена када је вирус наводно више пута прешао баријеру врста (између различитих врста слепих мишева, од слепих мишева до панголина и од панголина до човека), тврди се у раду професорке.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала