Азербејџан упутио протестну ноту Црној Гори

© Flickr / Alexander GranholmЦрногорска застава
Црногорска застава - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалски савез Црне Горе оградио се од објаве фудбалера Андрије Драгојевића, који је након победе Црне Горе репрезентације над Азербејџаном на друштвеној мрежи Инстаграм објавио пост у коме је победу црногорске репрезентације посветио Јерменији.

Азербејџан и Јерменија су данима у ратним сукобима око регије Нагорно-Карабах, док је Драгојевић голман јерменског клуба Алашкерт.

Због тога је амбасада Азербејџана у Црној Гори упутила протестну ноту Министарству иностраних послова Црне Горе.

"Андрија Драгојевић, голман јерменског клуба Алашкерт, није актуелни репрезентативац Црне Горе и његова објава на друштвеној мрежи Инстаграм не представља званичан став репрезентације Црне Горе или Фудбалског савеза по питању актуелне ситуације у регији Нагорно-Карабах", наводи се у саопштењу ФСЦГ.

Фудбалски савез Црне Горе истиче да "није политичка организација и кроз своје дјеловање настоји да промовише његовање заједничких вредности, а не оних које нас раздвајају у било ком смислу.

У том контексту Фудбалски савез Црне Горе изражава наду да ће се сукоби у Нагорно-Карабаху што пре зауставити и да ће мир поново завладати тим простором", наводи се у саопштењу ФСЦГ.

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала