Објављено писмо нападача на Оливеру Јевтић: Нисам је намерно гурнуо

© AP Photo / Darko VojinovicОливера Јевтић
Оливера Јевтић - Sputnik Србија
Пратите нас
Полиција је привела бугарског држављанина Бојана Вачева који је на маратону у Софији гурнуо српску атлетичарку Оливеру Јевтић. У бугарским медијима објављено је његово писмо јавности у коме наводи да судар није био намеран.

„Желим да искористим своје право и одговорим. Наглашавам да судар није био намеран и да није настао из неких себичних потреба. Лично не познајем Оливеру Јевтић и желим да искористим ову прилику да се искрено извиним њој и њеним најближима због трауме која је спречила да учествује у догађају“, навео је Вачев.

Оливера Јевтић  - Sputnik Србија
Оливера Јевтић о нападу: Волела бих да знам да ли га је неко послао

Како каже Вачев, он није ни послат ни плаћен да уради то што је урадио.

„То је апсолутно лажно и дубоко ме је погодило. Не могу да верујем да сам заслужио овакву инквизицију и линч, а јасно ми је да их има након читања бројних порука које сам добио на друштвеним мрежама“, навео је он, преноси портал „Б92“.

"Молим све који су одгледали снимак да схвате да је адреналин био на високом нивоу, а у комбинацији са временским условима и недостатком професионалног искуства, то је довело до мојих некоординисаних покрета који су довели до инцидента. Надам се да ће уважена организација Маратон Софије убудуће обратити пажњу на разлику у вештинама аматера и професионалаца, тако што ће их поделити и слабијима пружити почетну предност. Желим брз опоравак српској спортисткињи и несметан наставак каријере“, закључио је Вачев.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала