Београдска полиција на ногама: Акција „Вихор“ после пуцњаве у „Ушћу“

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICПолиција
Полиција - Sputnik Србија
Пратите нас
Александар Шарац (35), упуцан код Ушћа око 16 часова, жив је и тренутно му раде дијагностику у Ургентном центру, преносе Новости. Полиција је блокирала тржни центар, као и већи део Новог Београда, где претресају сваки сумњиви аутомобил.

Александар Шарац (35) упуцан је на паркингу Тржног центра „Ушће“ на Новом Београду. Када се приближавао возилу, нападач је запуцао на њега.

Нападач је на себи имао црвену јакну, качкет и хируршку маску.

Како су за портал Нова.рс испричали сведоци, полиција је упала у центар и одмах га затворила због сумње да је нападач побегао у неку од продавница.

Полиција је упала у зграду и опколила је, а грађанима који су се затекли у куповини није омогућено да напусте тржни центар. У току је увиђај и интензивна претрага терена у околини тржног центра, а полиција је блокирала тржни центар и обавља претресе.

На снази је полицијска акција „Вихор“ у потрази за извршиоцем, а Нови Београд је практично блокиран.

Александар Шарац већ је био на мети професионалног убице када је 5. јануара 2019. дошло до пуцњаве на Бановом брду када је грешком убијен Небојша Марковић, његов зет. Тог дана Александар је требало да крене на тренинг као што то обично чини у то време, међутим убица га је заменио са зетом Небојшом.

Касније се сазнало да је Александру за петама био професионални убица Чаба Дер, одговоран за више убистава широм света. Дер се налази у затвору у Мађарској.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала