Ако имате неку од ових 7 апликација, требало би да је обришете

Апликације
Апликације - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Многе апликације тврде како ће вам олакшати неки аспект живота, било да је то слушање музике, играње видео-игара, брига о здрављу и слично, а заправо су штетне, како по ваш уређај, тако и по вашу приватност. Овде се налази њих седам, које, иако имају велики број преузимања, не би требало да имате у телефону.

QuickPic Gallery

Пре пет година, ову апликацију је преузела кинеска компанија Cheetah Mobile, која и није баш на добром гласу, јер су од тада почели да пребацују податке корисника на своје сервере. Избачени су из Гугл Плеј продавнице 2018, али су се вратили годину дана касније.

ES File Explorer

Ово је, својевремено, можда била и најпопуларнија апликација за управљање датотекама. Међутим, превише адвера је било у њој, као и обавештења која никако нису могла да се искључе. Због сумњивих и нејасно означених огласа, избачена је из Плеј продавнице.

UC Browser

Ово је најпопуларнији интернет-прегледач у Кини и Индији, али је прилично несигуран због тога што нема енкрипцију података. Ваша приватност зато може да буде угрожена у сваком тренутку, преноси MakeUseOf.

CLEANit

Ова апликација би требало да чисто ваш мобилни телефон и тако вашу меморију држи у оптимизованом стању. Међутим, не ради ништа корисно, а чак ради и супротно - загушује ваш уређај.

DU Battery Saver & Fast Charge

Свакако да ниједна апликација не може да убрза пуњење вашег телефона, а ова управо то тврди. Такође, садржи море огласа и којекаквих графикона, који у ствари ништа и не показују, већ покушавају да вас наведу на рекламе.

Dolphin Web Browser

Интернет-прегледач без без огласа, са подршком за Флеш и ХТМЛ 5. Звучи сувише добро да би било истинито, а тако и јесте. Нажалост, ова апликација прати ваше кретање и онда када ви то не желите.

Fildo

Fildo служи за нелегално преузимање музике са интернет-странице компаније Netease. С обзиром на то да се „маскира“ као апликација за репродуковање садржаја, то је сасвим довољан разлог да јој не верујете.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала