Иновација српског кошаркашког стручњака која ће бити доступна свима

Пратите насTelegramOdyssey
Колико год су наши спортисти изванредни у многим дисциплинама, готово се сви можемо сложити да је Србија земља кошарке. Домаћи развојни тимови постали су изузетно цењени захваљујући великом успеху у креирању светских кошаркашких звезда у најбољим лигама. Тренери имају кључну улогу у процесу формирања и потреба играча.

Бојан Љубојевић био је на позицији асистента првог тренера клуба “Мега Бемакс” када се одлучио да направи апликацију “Ball Skiller” која ће бити доступна кошаркашима широм света. Вежбање шута и аналитика која указује на грешке након тренинга кључни су за напредак сваког играча и сагледавање грешака на тренингу.

Који “тајни састојак” домаћи тренери примењују да би направили светски познате звезде? Да ли ће ера остављања “срца на терену” и даље бити синоним за успех на утакмици или ће технологија преовладати и у спорту? Како изгледа апликација коју је осмислио српски тренер уз помоћ стручњака за измењену реалност и на који начин помаже играчима да усаврше своје перформансе?

О теми иновација у свету спорта и новим технологијама у процесу тренига у емисији „Технограм“ говори Бојан Љубојевић, директор фирме “Basketball Science 3D”

Технограм: Бојан Љубојевић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала