Путин: Рано говорити о другом таласу короне, ситуација захтева већу пажњу

© Sputnik / Алексей Никольский / Уђи у базу фотографијаПутин: Рано говорити о другом таласу короне, ситуација захтева максималну пажњу
Путин: Рано говорити о другом таласу короне, ситуација захтева максималну пажњу - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин рекао је на састанку са члановима владе да је још рано говорити о другом таласу вируса корона у Русији, те да у неке регионе тек сада стиже први талас.

Путин је позвао и чланове владе и регионалне власти да подигну ниво пажње када је реч о проблему вируса корона, јер ситуација то захтева.

„Стално морамо опипавати пулс и реаговати ефикасно, правовремено, на оно што се догађа“, рекао је председник Русије на састанку с члановима владе.

Он је оценио да се у целини гледано ситуација прати, да се посао обавља професионално, али да без обзира на то питања има пуно.

Путин је наложио да се одмах за регионе издвоји 10 милијарди рубаља (око 130 милиона долара) на име борбе против вируса корона.

Губернаторима је поручио да ће држава учинити шта је потребно да им се помогне, да се помно прати ситуација у регионима, али да не смеју да забораве на своју одговорност.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала