Трамп поновио: Руси нас гледају и мисле да смо потпуно луди

© REUTERS / JONATHAN ERNSTПредседник САД Доналд Трамп се обраћа својим присталицама
Председник САД Доналд Трамп се обраћа својим присталицама  - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички председник Доналд Трамп је током предизборног митинга у Флориди поново изнео своје мишљење о тврдњама о „руској умешаности“ у америчке председничке изборе.
„Знате ли шта они (демократе) сада раде? Они оптужују Русију. Русија је у малу радионицу донела рачунар Хантера Бајдена. Русија! Мислим да нас Руси гледају и мисле: ови људи су луди“, рекао је Трамп.

Лист „Њујорк пост“ је у октобру почео да објављује чланке о сину демократског кандидата за председника САД Џона Бајдена – Хантеру. Објављени мејлови и други докази, према мишљењу председника Трампа, потврђују да је Бајден корумпиран.

Раније је Бајден негирао да је на било који начин умешан у послове свог сина. Његови противници, а посебно Трамп, су уверени да је захваљујући Бајдену Хантер добијао уносне пројекте у Украјини и Кини.

Демократе негирају оптужбе које се износе против Џоа Бајдена и називају их „дезинформацијама“ у шта је, наводно, умешана Москва. Америчка обавештајна служба и руске власти су одбациле те тврдње.

Амерички председник је и недавно исмејао претпоставку да је Москва умешана у историју са електронском поштом Хантера Бајдена.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала