Заплењено више од 600 килограма сканка у Аранђеловцу, ухапшено девет људи

© Фото : МУПСканк
Сканк - Sputnik Србија
Пратите нас
Полиција је у Аранђеловцу запленила више од 600 килограма сканка и ухапсила девет особа осумњичених за трговину наркотицима.

Припадници Управе криминалистичке полиције запленили су око 628 килограма сканка и ухапсили девет особа због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.

Осумњичени Д. Ј. (1988), З. Ј. (1986), И. Т. (1989), С. М. (1994), М. П. (1986), М. Ж. (1989), Г. Т. (1983), Б. Т. (1985) и Д. Ђ. (1966) из Аранђеловца ухапшени су приликом паковања дроге у једном хангару код тог града.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу, преноси РТС.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је припаднике Управе криминалистичке полиције који су запленили извршили заплену и хапшење.

„Рат против мафије се води свакога дана и огроман рад, труд, вредноћа и посвећеност свих припадника Министарства унутрашњих послова, посебно оних који се боре са овим ужасним отровом наркоманије и продаје дроге, даје резултате“, истакао је Вулин.

Нагласио је да је захваљујући њиховом раду и упорности данас са улица склоњено више од 600 килограма опасне дроге сканк.

„Желим да се захвалим овим људима и да искажем огроман понос што су сви они припадници Министарства унутрашњих послова, што су наше улице и наша деца безбеднији и што Србија може да буде мирна и сигурна када има овакве људе и када зна да они свакога дана, минута и секунда дежурају и брину да ово зло не буде на улицама“, рекао је Вулин.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала