Корона десетковала репрезентацију Србије уочи меча са Русима

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаФудбалери репрезентације Србије на тренингу уочи утакмице Лиге нација УЕФА против Русије
Фудбалери репрезентације Србије на тренингу уочи утакмице Лиге нација УЕФА против Русије - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Србије биће додатно ослабљена на вечерашњем дуелу против Русије, пошто је корона избацила из строја још тројицу репрезентативаца.

После капитена Александра Коларова и након што је Верона објавила да је Дарко Лазовић позитиван на вирус корона и неће моћи да помогне екипи, Фудбалски савез Србије је објавио и да су и Сергеј Милинковић Савић и резервни голман Ђорђе Николић, такође, позитивни на тестирању.

​Уз играче, на корону је позитиван и један физиотерапеут.

Као и у случају Луке Миливојевића, медицински тим ФС Србије одмах је поступио у складу са мерама и протоколима УЕФА и Владе Републике Србије тако да су сва тројица репрезентативаца и физиотерапеут напустили Спортски центар у Старој Пазови и до даљег ће бити у кућној изолацији.

Фудбалска репрезентација Србије, иначе, само победом против Русије има шансу да избори опстанак у Б Лиги нација. Уз тријумф, изабраницима Љубише Тумбаковића неопходно је и да Мађарска у Будимпешти савлада Турску.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала