Бела кућа најавила празнични пријем за 30. новембар

© REUTERS / Mike TheilerПрва дама и председник САД Меланија и Доналд Трамп на прослави Дана независности у Вашингтону
Прва дама и председник САД Меланија и Доналд Трамп на прослави Дана независности у Вашингтону - Sputnik Србија
Пратите нас
Бела кућа планира да одржи празнични пријем у затвореном 30. новембра, неколико дана након Дана захвалности, упркос пандемији и препорукама стручњака да се откажу традиционална празнична окупљања како би се смањило ширење вируса.

Према позивници коју је добио „Еј-Би-Си њуз“, прва дама Меланија Трамп угостиће званице на празничном пријему који ће у Белој кући бити одржан 30. новембра, објавио је Ројтерс, преноси Танјуг.

Амерички званичници упозорили су грађане да се не окупљају за време Дана захвалности у четвртак и позвали их да остану кући, у покушају да сузбију ширење вируса корона.

Иако је Бела кућа саопштила да су Доналд и Меланија Трамп планирали да остану у Вашингтону за време празника и да откажу традиционалну прославу у Трамповом приватном клубу на Флориди, пријем о којем „Еј-Би-Си њуз“ извештава биће одржан само три дана касније.

Наводи о пријему уследили су након низа догађаја одржаних у Белој кући који су повезани са кластерима заразе. Пет особа из Беле куће недавно је тестирано позитивно на вирус корона.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала