„Маша и Медвед“ номиновани за најпопуларнију дечију серију

© Фото : Animaccord (2009)Кадар из цртаног филма "Маша и медвед"
Кадар из цртаног филма Маша и медвед - Sputnik Србија
Пратите нас
Руска анимирана серија „Маша и Медвед“ номинована је за награду Глобал ТВ Дименд Авардс у категорији „Најпопуларнија дечија серија“. Добитници ће бити проглашени у априлу 2021. године, саопштила је прес-служба компанија „Анимакорд“.

„Независна америчка аналитичка компанија 'Перот аналитикс' објавила је кандидате за годишњу награду најпопуларнијег на свету серијског садржаја – 2021 Глобал ТВ Дименд Авардс, чији ће победници бити објављени у јануару 2021. године“, наведено је у саопштењу.

„Маша и Медвед“ је једини руски анимирани пројекат који је представљен на Глобал ТВ Дименд Авардс. Серија је постала један од пет финалиста, у које су ушле успешне стране серије као што су: „Патролне шапе“, „Пепа Прасе“, „Сунђер Боб Коцкалоне“ и „Ратови звезда: Ратови клонова“.

Списак финалиста формиран је на основу података глобалне гледаности серијских садржаја од 1. јануара 2020. до 31. октобра. Истовремено, победника не бирају чланови жирија, већ потражња публике, на основу тога како се ТВ серија пласира код гледалаца на више од 100 тржишта широм света на свим типовима медијских платформи.

Подсетимо, анимирана серија „Маша и Медвед” је тренутно преведена на 39 језика и приказује се у више од 150 светских земаља. У лето 2019. године компаније „Анимакорд” је емитовала и четврту музичку сезону анимиране серије „Маша и Медвед” под називом „Машине песмице”.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала