Руски пранкери насамарили премијера Канаде

© Sputnik / Евгений Одиноков / Уђи у базу фотографијаРуски пранкери Вован и Лексус
Руски пранкери Вован и Лексус - Sputnik Србија
Пратите нас
Нова жртва руских шаљивџија овај пут је био канадски премијер Џастин Трудо, којем су се представили као шведска еко-активисткиња Грета Тунберг и позвали га „да се не игра рата“.

Пранкери Владимир Кузњецов (Вован) и Алексеј Стољаров (Лексус) представили су се као 17. годишња активисткиња и саопштили Трудоу о стварању „клуба председника и шефова држава“ који је подржавају. Затим су питали канадског премијера да ли пристаје да се придружи „затвореном клубу“.

„Мислим да један разговор није довољан. Вероватно можемо да се сложимо са принципима. Али пре него што се моја земља и ја придружимо, заиста бих волео, ако је могуће, да ми пошаљете детаљно објашњење о чему се ради. Мислим да ћу то позитивно размотрити“, одговорио је Трудо.

Затим су Вован и Лекус у име активисткиње изјавили да је принц Хари њен пријатељ и затражили од политичара да се позабави њиме.

„Он још увек није у Канади, био је овде, али пошто он доноси одлуке унапред, могу да вас уверим да га Канађани такође веома воле. Пре свега – ја. Водио сам неколико сјајних разговора с њим и нестрпљиво чекам могућност да проведем с њим више времена, уколико он то пожели. Он је тренутно у сложеној ситуацији са породицом и британским медијима. Желим му све најбоље у изградњи његове будућности“, рекао је премијер Канаде.

На крају разговора, Вован и Лекус позвали су премијера да утиче на НАТО и Доналда Трампа и „да се не игра рата“.

„И ја сањам о свету у којем војници нису потребни, али још увек не живимо у том свету. Нажалост, за то су потребни људи који се противе онима који наносе штету невинима. Али заиста ценим твоје осећајне речи и увек мислим како можемо да користимо различите методе да дођемо до мира“, рекао је он.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала