Преминуо Миша Алексић: Легендарни басиста „Рибље чорбе“ изгубио битку са короном

© Фото : screenshot/youtube/Jutarnji Program TV HAPPYМирослав Миша Алексић - басиста „Рибље чорбе“
Мирослав Миша Алексић - басиста „Рибље чорбе“ - Sputnik Србија
Пратите нас
Басиста рок групе „Рибља чорба“ Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години.

Он је био на лечењу од корона вируса у КБЦ „Бежанијска коса“, а стање му се погоршало и био је на респиратору.

Његова ћерка Мина Алексић, недавно је објавила емотиван статус на друштвеној мрежи Фејсбук.

„Мој Миша је оболео од ковида и на респиратору је већ 3. дан. Сваки сат је његова борба за живот као и моја и мамина за њега. Миша би волео да сви наши драги људи знају који је лав и борац. Волео би да сви људи који га воле и поштују као мајстора рока ових дана буду уз нас уз њега и верују да ћемо победит у****и Ковид. Сви смо мислили да је спрдња и до пре две недеље сам седела са породицом на ручку и смејали смо се како не волимо да носимо маске и разглабали где ћемо у провод или ручак. Ја сам сада остала са оба родитеља у болници. Преплашена да али и храбро верујем у срећу и у добру енергију. Молим вас због Мише да шаљемо најјачу енергију у универзум и да нам што пре буде на сцени са гитаром!“, написала је Мина Алексић поред заједничке фотографије са оцем.

Бора Ђорђевић: Договорили смо се да умремо на бини, а он пожурио. Хвала ти брате на свему

"Јутрос је умро мој брат Миша, борио се као лав до последњег даха", овако је после вести о смрти Мише Алексића реаговао Бора Ђорђевић.

"Четрдесет две године смо свирали заједно и не могу да замислим да га више нема. Више од четири деценије се никад нисмо ни ружно погледали, а камоли посвађали. Не могу да замислим свирку без њега. Договорили смо се да умремо на бини, а он пожурио. Хвала ти брате на свему", рекао је у сузама Бора Чорба, пренеле су Новости.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала