Редукција полазака на линијама јавног превоза у Београду

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Уђи у базу фотографијаЖена са маском у градском превозу
Жена са маском у градском превозу - Sputnik Србија
Пратите нас
Београдски Секретаријат за јавни превоз обавестио је данас да ће редукција полазака на линијама јавног градског превоза после 18.30 и на линијама приградског и локалног превоза након 20 сати, бити обављена на основу снимања попуњености возила на линијама јавног градског, приградског и локалног превоза путника на територији Београда.

Како је саопштено, Секретаријат за јавни превоз и ЈКП ГСП "Београд" обавили су 26. и 27. новембра снимање попуњености возила на 119 линија градског превоза на 15 локација у периоду од 18 сати.

На основу анализе снимљених података и резултата добијених помоћу уређаја за бројање путника, од понедељка, 30. новембра, биће редуковани поласци након 18.30 на 74 линије због смањеног броја путника, наводи се у саопштењу.

Запослени Секретаријата за јавни превоз и СП Ласта а.д. Београд, у периоду од 23. до 27. новембра, обавили су снимања попуњености возила на свим линијама јавног приградског и локалног превоза у периоду после 18 сати. Од уторка, 1. децембра, на 11 линија биће редуковани поласци након 20 сати због смањеног броја путника.

Путници, као и до сада, редове вожње за сваку линију јавног градског, приградског и локалног превоза могу видети на сајту Секретаријата за јавни превоз www.bgprevoz.rs.

Секретаријат је поново апеловао на кориснике јавног превоза на територији Београда да поштују обавезу ношења заштитних маски у возилима, као и на стајалиштима где се налази већи број људи, преноси Беоинфо.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала