Чланови „Рибље чорбе“ објаснили зашто не иду на комеморацију Мише Алексића

© Sputnik / Александар МилачићБорислав Бора Ђорђевић са Рибљом чорбом одржао је фанстасичан концерт за госте фестивала "Бољшој".
Борислав Бора Ђорђевић са Рибљом чорбом одржао је фанстасичан концерт за госте фестивала Бољшој. - Sputnik Србија
Пратите нас
Чланови групе „Рибља чорба“ огласили су се на својој званичној страници на Фејсбуку поводом смрти и кремације њиховог члана Мише Алексића и образложили зашто неће присуствовати опроштају.

Кремација и последњи опроштај легендарном басисти биће одржан сутра, 2. децембра, на београдском гробљу „Лешће“.

Објаву преносимо у целости:

Драги пријатељи, тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо.

Зло звано корона вирус је и даље међу нама, више него икад и зато сматрамо обавезом да вам саопштимо да чланови Рибље Чорбе неће у среду присуствовати кремацији. Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља Чорба.

Басиста рок групе „Рибља чорба“ Мирослав Миша Алексић преминуо је 29. новембра од последица вируса корона у 67. години.

Погледајте гостовање Боре Ђорђевића у Спутњиковој емисији „Маша и...“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала