Хабиб говорио о повратку, Макрону и „стотину милиона долара“

© Sputnik / Saiid Tsarnayev / Уђи у базу фотографијаХабиб Нурмагомедов
Хабиб Нурмагомедов - Sputnik Србија
Пратите нас
Хабиб Нурмагомедов, пензионисани ММА борац говорио је о шансама да се врати у октагон.

Дагестанац је после тријумфа над Џастином Гејџијем и нове одбране појаса у лакотешкој категорији у УФЦ одлучио да напусти спорт.

Један од разлога за његово пензионисање је и чињеница да је недавно остао без оца, Абдулманапа Нурмагомедова, који му је био тренер и ментор.

„Питања о повратку ће ме пратити до краја живота. Немам такве планове, искрено. Желим да будем фокусиран на друге озбиљне ствари“, рекао је Нурмагомедов.

О могућности да се Нурмагомедов предомисли говорили су и поједини његови противници, али је тако нешто најавио и први човек УФЦ Дејна Вајт. 

„Мислим да ће ми понудити новац. Други противник? Победник дуела између Конора Макгрегора и Дастина Поријеа? Победио сам обојицу. Обојица су били шампиони и обојица су се предали. Ту нема спортског интереса, само новац“, додао је Хабиб.

Он је рекао и да није заинтересован за борбу са поменутим такмичарима.

„А новац? Само замислите стотину милиона долара испред вас. То би већ било искушење“, истакао је Хабиб из осмех.

Нурмагомедов је наишао на бурне реакције пошто је упутио озбиљну поруку претње француском председнику Емануелу Макрону, након што је он истакао да је ислам генератор тероризма.

„Да ли сам размишљао о томе? Не знам како тачно да одговорим а да то не заврши у насловима. Када читам нечије ставове о религији такође могу да их сматрам радикалним. Некоме су нормални... Тешко је говорити о тој теми, али није добро и не говорити. Мислим да је та тема већ заборављена, тако да је боље да их не помињемо“, навео је Хабиб.

Он је објавио и оснивање борилачке организације ЕФЧ која ће имати подршку УФЦ и њене борбе ће бити емитоване кроз канале најполуларније борилачке организације на свету. 

► Хабиб Нурмагомедов запретио Макрону: Нека ти Свемогући унакази лице /фото/

► Славни руски ММА борац победио Американца и завршио каријеру без пораза /видео/

► Возач Ф1 после стравичног удеса: Сетио сам се Лауде, ставио сам руке у ватру због деце

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала