Абазовић: Нудили су ми 21 милион евра

© Фото : Спутњику уступила УРАДритан Абазовић, лидер УРА
Дритан Абазовић, лидер УРА - Sputnik Србија
Пратите нас
Лидер ГП УРА Дритан Абазовић рекао је да ће, ако буде потпредседник владе бити задужен за сектор безбедности и спољну политику. „Бићу неко ко ће по закону бити координатор обавештајних служби“. Додао је и да су му нудили 21 милион евра да би га поткупили.

„То што у парламенту седе људи који би од Црне Горе да праве циркус ја то не желим као потпредседник Владе или посланик. Не желим да понижавам своју земљу“, рекао је Абазовић за „Вијести“.

Онје навео да жели да седне са врхом државног тужилаштва и Управе полиције и идентификује где су проблеми због чега се не решавају највећи случајеви.

„Уколико идентификујем проблеме тражићу да се реше, ако неко буде опструирао рад подразумевајући и колеге из владе изаћи ћу у јавност и идентификовати сваког човека јер то сматрам дужношћу“, рекао је Абазовић.

Председник ГП УРА је навео и како су му нудили 21 милион евра како би га поткупили. Он, међутим, није желео да обелодани ко му је нудио толики новац како би променио страну.

Када су у питању претње које је добио, Абазовић је рекао да га је све оно што се догађало пре и после избора „скаменило" и да нема никакав страх.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала