Напад на ауто литију у Игалу, приведене три особе

Пратите нас
У Игалу је данас током ауто-литије дошло до инцидента након којег су ухапшене три особе. Међу ухапшенима су и полицајци који су били ван службене дужности.

До инцидента је дошло када је колона аутомобила пролазила поред једног угоститељског објекта, а локални медији преносе да је дошло прво до вербалног конфликта, а потом и физичког.

Како преноси РТЦГ, припадници Центра безбедности Херцег Нови су у Игалу привели три особе која су нарушавала јавни ред и мир.

Саопштено је да су око 15.30 у Игалу, службеник Управе полиције М.П. и В.С. изашли испред угоститељског објекта и ударали у возила која су се организовано кретала кроз Игало са истакнутим тробојкама и црквеним заставама.

Како се наводи, они су покушали од једног лица да одузму заставу и том приликом је на возилу сломљен прозор а "возило је остварило контакт са другим возилом".

У поступку је утврђено да је у нарушавању јавног реда и мира учествовала још једна особа са иницијалима И.Р, саопштила је Управа полиције.

О догађају је обавештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Херцег Новом који се изјаснио да у наведеним радњама нема елемената кривичног дела које се гони по службеној дужности већ да је реч о кривичном делу уништење и оштећење туђе ствари чије се гоњење предузима по приватној тужби.

Против М.П, В.С. и И.Р. биће поднете прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала