Звезда се огласила саопштењем у вези са случајем „Катаи“

© AP Photo / Darko VojinovicАлександар Катаи
Александар Катаи - Sputnik Србија
Пратите нас
Александар Катаи, фудбалер Црвене звезде, имао је здравствене проблеме у протеклих неколико дана, а тим поводом се огласио и његов клуб.

Репрезентативац Србије је пропустио шест претходних утакмица, што је био разлог да се у медијима појаве спекулације о њеоговом здрављу.

„У циљу спречавања даљих дезинформација у вези са здрављем Александра Катаија, Фудбалски клуб Црвена звезда жели да обавести јавност да је наш првотимац добро и да сви налази указују да ће тако и остати“, наведено је у саопштењу.

Такође, наведено је да се он и даље налази у фази обављања лекарских прегледа.

„Катаи приводи крају низ неопходних тестирања којима је подвргнут после редовних репрезентативних обавеза. Вести су добре и на тај начин треба посматрати целу ситуацију“, истиче се у саопштењу.  

Раније је јављано да Катаи има здравствене проблеме и да осећа константан умор, што је указивало на озбиљан здравствени проблем.

Он је током каријере боловао од тромбоцитопеније, недостатка тромбоцита у крви, али је успевао да се опорави и врати фудбалу.

Први пут се то догодило 2012. године када је наступао за Војводину, а затим и четири године касније, док је носио дрес шпанског Алавеса.

► Још једна блистава јесен у „Љутице Богдана“

► Звезда минималцем до јесење титуле, киша голова у Инђији и Лучанима

► Станковић после подвига Звезде: Лепота игре? Не занима ме, циљ је резултат

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала