Руска „Епидемија“ у САД међу 10 најбољих страних серија на „Нетфликсу“ /видео/

© Фото : screenshot/PREMIERРуска серија „Епидемија“
Руска серија „Епидемија“ - Sputnik Србија
Пратите нас
Руска телевизијска серија „Епидемија“ (у САД преведена као „To The Lake“) нашла се на листи 10 најбољих страних серија које се емитују на платформи „Нетфликс“ у Сједињеним Државама, чиме је постала први руски пројекат који се нашао на тој листи.

„’Нетфликс‘ је представио 10 најбољих страних серија крајем 2020. Међу њима је и серија из Русије, која је премијерно приказана на ’Нетфликсу‘ у октобру у категорији оригиналних серија. Две недеље је била најгледанија на платформи“ рекли су из продуцентске куће „1-2-3 Продакшен“, која је радила на пројекту, пише Спутњик мундо.

Главни продуцент серије, Белорус Валериј Фјодорович, поздравио је вест изражавајући уверење да су после „успеха у Сједињеним Државама, најважнијем региону за ’Нетфликс‘, (...) руске серије тражене у целом свету“.

У Русији је серија од осам епизода премијерно приказана у новембру 2019. године, под насловом „Епидемија“. Радња говори о групи људи који покушавају да побегну од пандемије, крећући се од Москве до језера смештеног у региону Карелије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала