Шестогодишњакиња из Русије међу најплаћенијим јутјуберима на свету /фото/

CC0 / / Девојчица у пољу цвећа
Девојчица у пољу цвећа - Sputnik Србија
Пратите нас
Шестогодишња Анастасија Раџинска, рођена у Русији, уврштена је на „Форбсову“ листу најбогатијих јутјубера на свету, са  рекордним бројем прегледа на каналу.

Анастасија има свој канал под називом „Настја“ и седма је најбогатија јутјуберка на свету, а у 2020. години достигла је 39 милијарди прегледа. Њена зарада је наводно износи 18,5 милиона долара за 12 месеци.

Рођена је у руском граду Краснодару на југу земље, а она и њена породица сада живе на Флориди у САД.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Like Nastya (@likenastya)

Канал на видео-платформи воде Настја, као и њена породица, а има око 65,8 милиона претплатника – што је уједно и највећа бројка међу најбољих десет по „Фробсовој“ листи јутјуб звезда. Она се на снимцима игра лего-коцкицама, обавља кућне послове, а у новије време објашњава пандемију на  начин који друга деца могу да схвате.

„Форбс“ описује Настјине видео-снимке као „живописне“ и „изражајне“. И пошто говори једноставним језиком, савршени су за њену глобалну публику, пише РТ.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Like Nastya (@likenastya)

Од свог дебија на листи прошле године, када је Анастасија проглашена за трећу најбогатију звезду, девојчица је напредовала. Стицала је популарност на Тик-току, где је прати три милиона корисника, а свој програм лиценцирања наводно ће покренути следеће године.

Настјина породица има 10 канала на платформи, а претплатника укупно више од 190 милиона.

Али Настја није, наравно, једина омладинка која је зарадила богатство од Јутјуба. Зарађивач број један је Рајан Каји, који је каријеру на платформи започео серијом видео-снимака са „отпакивањем“, на којима деветогодишњак отвара паковање нових игара и играчака, а затим се игра њима. Зарадио је огромних 29,5 милиона долара.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Like Nastya (@likenastya)

А ту је и Џими Доналдсон, чији је псеудоним Мистер Бист. Зарадио је још увек импресивних 24 милиона долара и идентификован је као највећа нова Јутјубова звезда. Овај 22-годишњак објављује трикове који привлаче пажњу у које улаже сате посла, а приходи од оглашавања омогућавају му да донира хиљаде долара у добротворне сврхе, доказујући да има социјалну савест, као и пословну оштроумност.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Like Nastya (@likenastya)

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала