„Био је мркли мрак, пустош“: Младић о детаљима нестанка на планини у источној Србији

© Фото : Спутњику уступила ГССГорска служба спасавања у ноћној акцији.
Горска служба спасавања у ноћној акцији. - Sputnik Србија
Пратите нас
Стефан Русов и Милица Мирјанић су пронађени, више од 40 сати након што су нестали на Бељаници, а након што су пронађени, новинар „Вечерњих новости“ је разговарао са младићем, који је преморен након дана и ноћи проведеног у планини.

„Мало ме је сада попустио адреналин, и сустигао ме је умор. Добро смо и Милица и ја, све је сада у реду“, рекао је Стефан, и додао:

„Не би се добро завршило да нисмо налетели на колибу. Био је мркли мрак, само смо улетели унутра. Мислили смо да ћемо наћи неке мештане у околини, међутим свуда је пустош тамо, није било апсолутно никога“.

​Стефан је рекао за Новости да се кола нису покварила, већ су током вожње налетели на дубоки снег и возило се заглавило, па да не би трошили гориво на грејање, решили су да се склоне на сигурно, у колибу.

„Желим да се захвалим свима који су учествовали у потрази, и медијима који су дигли буку и на тај начин помогли потрагу“, рекао је на крају Стефан.

У потрази је учествовало укупно 29 припадника Сектора за ванредне ситуације са 11 возила и псом, као и 25 припадника ПУ Јагодина, 4 ПУ Бор, 4  Управе криминалистичке полиције и 2 ПУ Крагујевац.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала