Медији: Ухапшени мигранти који су злостављали девојку у кампу

© Фото : Твитер/ProkrastinatorИнцидент у Боговађи
Инцидент у Боговађи - Sputnik Србија
Пратите нас
Мигранти који су јуче изазвали инцидент у Боговођи код Лајковца када су терали девојку да људи простирку за клањање ухапшени су данас.

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су осумњичене мигранте насилнике, и они ће уз кривичну пријаву бити предати тужиоцу, преносе медији.

Подсетимо, на друштвеним мрежама кружи скандалозан снимак из мигрантског кампа у Боговађи код Лајковца, на ком се виде мигранати како вандалистичким урлицима приморавају радницу кампа, која је случајно нагазила простирку за молитву, да је пољуби и на тај начин се извини свима.

Наиме, један од миграната који се припремао за молитву изашао је у ходник у ком је пружио простирку. У том тренутку је кроз узани ходник покушала да прође и девојка запослена у Комесаријату и како није било места, радница је случајно нагазила на њу, како би дошла до других соба.

​Настао је општи хаос. Мигранти су организовали побуну, избезумљену жену опколили, те се доводи у питање шта би било да у међувремену није наишло обезбеђење као и колега из комесеријата који су успели да руљу извуку напоље.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала