Необичан догађај у Високом: Морали да откопају гроб јер се чуло лупање

CC0 / Pixabay / Гробље
Гробље - Sputnik Србија
Пратите нас
Необичан догађај који ових дана интригира јавност у Босни и Херцеговини десио на гробљу у Високом, када се током сахране зачуло лупање које је допирало из гроба.

Присутни су одмах позвали Хитну помоћ, полицију и екипу „Градског гробља“, који су због лупања откопали гроб и утврдили да се ништа натприродно није десило.

Главни имам исламске заједнице у Високом, ефендија Чакаловић, потврдио је да се чула лупњава, али да све приче о томе да су „нашли крваве руке, да је човек оживео“, нису тачне, пренео је „Аваз“.

Јела пирамида // - Sputnik Србија
Од сензације до научног открића: Босанске пирамиде спасавају човечанство (фото, видео)
„Никаква натприродна ствар се није десила, нити је човек оживео нити се шта догодило. Морам и овако да демантујем, јер народ свашта сада прича. А те приче треба спречити. Био је ту и син и имам. Није било свеједно јер су сви чули лупкање, али су они, плашећи се да није оживео, звали да се откопа. И његов син је рекао да је то немогуће јер је 48 сати човек био већ у мртвачници. Да је оживео у мртвачници, па и некако, али ту, у таквим условима, не“, рекао је имам Чакаловић.

Он је напоменуо да је сандук био мало шири и да је могуће да су се даске, које се стављају као наслони, размакле и удариле о сандук.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала