Заменио је Билића и одмах дигао прашину – шокирао је шампиона /видео/

© REUTERS / CLIVE BRUNSKILLСем Олердајс, енглески фудбалски тренер
Сем Олердајс, енглески фудбалски тренер - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалери Ливерпула „оклизнули“ су се и изгубили бодове на домаћем терену, на дебију Сема Олердајса за Вест Бромич Албион.

Шампион Енглеске је у 15. колу Премијер лиге ремизирао резултатом 1:1 са ВБА.

То је био први меч Сема Олердајса, искусног енглеског менаџера, који је на клупи свог новог тима заменио хрватског стручњака Славена Билића.

Редси су повели у 12. минуту голом Садија Манеа и потпуно преузели контролу над утакмицом.

ВБА је на претходних седам мечева у гостима дао пет голова, па су их сви убрзо отписали, поготово након што су тако рано примили гол, али...

У 82. минуту уследио је шок на Енфилду, пошто је Нигеријац Семи Аџаји надскочио Фабиња, па лопту од стативе послао иза леђа Алисона Бекера.

Велику шансу да ипак дође до сва три бода Ливерпул је имао пред истек регуларног тока, али је Сем Џонстон феноменално реаговао и одбранио покушај Роберта Фирмина.

ВБА се и даље налази у јако лошој позицији, пошто има само осам бодова и иза њега је само Шефилд јунајтед са два, док му Фулам бежи једну победу.

Ипак, Велики Сем је најавио боље време за навијаче Вест Брома, те распламсао наду истих да ове сезоне могу да не испадну из лиге.

Подсетимо, 66-годишњи стручњак је у каријери водио велики број премијарлигашких клубова, шесто осредњег или слабог квалитета, али никада није испао из елитног такмичења.

Дмитровић за Спутњик: Стигло пиво од ванземаљца Месија, попићу једно за Нову годину

„Бака и дека су били у Аушвицу, она и даље има истетовиран број из логора“

Суперагент одводи Јовића на Острво?

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала