Политика је победила кошарку – усред меча „српског клуба“ /фото/

© AP Photo / Olivier MatthysТренер Виртуса из Болоње Александар Ђорђевић
Тренер Виртуса из Болоње Александар Ђорђевић - Sputnik Србија
Пратите нас
Дерби кола италијанског првенства између Виртуса из Болоње и Олимпије из Милана прекинут је због укључења у Парламент.

Виртус, за који наступају Стефан Марковић, Милош Теодосић и Стефан Николић, а са клупе их предводи Александар Ђорђевић, дочекао је популарни Армани у 13. колу Леге А.

На крају је победу однео тим из Милана резултатом 73:68, али завршницу гледаоци у Италији нису успели да испрате. А, било је занимљиво.

На око три минута до краја Винс Хантер је искористио асистенцију Теодосића и смањио заостатак на четири поена (66:70), а онда...

Телевизија „Раи дуец, односно једина која је преносила овај меч, прекинула је пренос како би се укључила у скупштину италијанског Парламента.

Меч је, истини за вољу, настављен на „Раи спорту“, али је одређен број гледалаца изразио незадовољство јер на том каналу није могао да настави да гледа меч, или није знао где је утакмица померена.

Детаљ са утакмице Игокеа – Црвена звезда - Sputnik Србија
Дебакл Звезде на дебију Радоњића!

Што се тиче утакмице, Виртус је имао неколико прилика да се потпуно резултатски прикључи, али су уследили промашаји Белинелија, Вимса и Хантера.

Ово је, уједно, био први пораз Ђорђевићевих изабраника после пет узастопних победа, односно од када је му „укинут“ отказ.

Теодосић је одиграо 27 минута и уписао 12 поена (3/9 из игре) и по шест скокова и асистенција, док је Марковић за 31 минут имао по шест поена и ухваћених лопти, те и пет асистенција.

На другој страни доминирао је бивши ас Црвене звезде Кевин Пантер са 18 поена, а најбоље су га пратили Зек Лидеј и Шавон Шилдс са по 16.

Ђорђевићев „отказ“ и даље никоме није јасан

Партизан остао без плејмејкера

Тројка као зицер – кошаркашки револуционар као машина /видео/

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала