Званично ништа од новог „гастарбајтера“ у Црвеној звезди

© REUTERS / WOLFGANG RATTAYАлександар Драговић, фудбалер Бајера из Леверкузена
Александар Драговић, фудбалер Бајера из Леверкузена - Sputnik Србија
Пратите нас
Александар Драговић, који се доводио у везу са Црвеном звезде, неће ове зиме појачати клуб из Љутице Богдана.

О доласку Аустријанца српског порекла у Звезду спекулисало се недељама, али је он у међувремену добио шансу у Бајеру из Леверкузена и искористио ју је на прави начин.

Драговићу истиче уговор наредног лета, те ће клубови моћи да преговарају са њим од првог јануара, међутим, после одличних партија за његове услуге биће заинтересовани многи финансијски моћнији клубови од Звезде.

Шансу да га издржи може да искористи и немачки бундеслигаш чији је спортски директор Руди Фелер изјавио да ће Драговић бити у екипи макар до краја сезоне.

Дегенек и Марин - Sputnik Србија
Србин из дијаспоре, а игра фудбал? Смеши му се дрес Звезде

„То више уопште није питање и он то зна. Нарочито од фебруара и марта су нам потребни играчи. Потребни су нам сви“, рекао је Фелер и додао:

„Радио је сјајан посао у свакој утакмици, без обзира да ли је играо штопера или бека. Кад вам затреба, ту је. Био је један од кључних играча у нашем успеху.“

О потенцијалном доласку Драговића у Звезду први је почео да прича генерални директор Звездан Терзић који је изјавио како постоји обострана жеља.

„Драговић има велику жељу да дође, а и ми желимо његов долазак. Разговарали јесмо, постоји контакт. Њему следеће године истиче уговор у Леверкузену, али смо сведоци да је дао гол у последњем колу, био у тиму кола, тако да је то отежавајућа околност. А ситуација у данашњем фудбалу се мења из минута у минут, тако да ћемо видети како ће се све то одиграти. Разговараћемо у сваком случају“, рекао је Терзић пре неколико месеци за ТВ Прва.

У овом тренутку тешко је очекивати новог „гастарбајтера“ у црвено-белом дресу. Пре неколико дана писали смо о томе како је Звезда сигурно место за репрезентативца других земаља, а српског порекла.

Сантос не признаје Месијев рекорд

Јунајтед побеђује шампионски – да ли се титула коначно враћа на Олд Трафорд?

Дали сте свој суд о селектору – Србија је у великом проблему

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала