Терзићев одговор Савићевићу: То је човек пун комплекса – дупла нула

Пратите нас
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, упутио је одговор Дејану Савићевићу, председнику Фудбалског савеза Црне Горе.

Легендарни фудбалер је Терзићев позив на утакмицу између Црвене звезде и Милана, заказану за 18. фебруар, одбацио као провокацију.

Због тога се огласио и Терзић.

„Савићевићу је паметније да ућути. Савићевић је као играч био вансеријски и заслужује респект, Савићевић као човек и као председник ФС Црне Горе сада је дупла нула. Човек пун комплекса и не може да прихвати да је после играчке каријере неуспешан и као човек и као руководилац, а да је на другој страни неко ко није био тако добар фудбалер, а сада успешан и као човек и као директор Црвене звезде. Сујета и комплекси говоре из Савићевића. Савићевић је први коментарисао мене и лажно ме оптужио, а сада лицемерно поручује да ја њега не коментаришем. Он очигледно живи у заблуди да је он једини власник истине. Једина истина је да Црна Гора заслужује бољег председника фудбалског савеза. А позив за утакмицу и даље стоји јер је Црвена звезда већа од сваког појединца“, навео је Терзић.

Сукоб Терзића и Савићевића траје од утакмице репрезентације Црне Горе и самопроглашене државе Косово, када је легендарни фудбалер Црвене звезде и Милана оптужио функционера клуба из Љутице Богдана да је утицао на одлуке фудбалера и селектора да одбију да наступе.

Жребом за прво коло нокаут фазе Лиге Европе је одлучено да се у тој рунди такмичења састану два бивша Савићевићева клуба, што је био повод да Терзић јавно каже да ће Звезда позвати Деја да буде гост.

„Мислио сам да нећемо причати на ту тему. Када вас зове неко ко свашта прича о вама и ко шири лажи о вама на сваком кораку – то може само неко ко ништа не ваља. Као прво – замолио бих га овим путем ме више не спомиње, јер постоје неки људи, међу којима је и он, с којима се никад нећу помирити. Он то треба да зна – има свој живот, ја имам свој, и он је последњи човек у Србији који треба да ме зове на утакмицу“, рекао је Савићевић за „Арену спорт“.

► Дејо одговорио на Терзићев „позив“: Зна он шта је урадио, нека ме више не помиње

► Звезда је пустила пробни балон, а Дејо засад мудро ћути

► Звезда сумирала 2020. годину; Терзић: Освојићемо и четврту титулу заредом

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала