Енглески менаџер осудио Луку Миливојевића

© Sputnik / Елена Руско / Уђи у базу фотографијаЛука Миливојевић је добио жути картон
Лука Миливојевић је добио жути картон - Sputnik Србија
Пратите нас
Рој Хоџсон, менаџер Кристал Паласа, рекао је да ће се Лука Миливојевић извинити што је прекршио правила о понашању током прославе Нове године.

Миливојевић се заједно са Александром Митровићем проводио, а неке детаље објавила је жена нападача Фулама, те су слике процуриле у јавност.

Лондон, где се претпоставља да је организована журка, тренутно је у рестриктивној зони четири у којој важи забрана било каквих окупљања већег броја особа.

Новинари су Хоџсона питали да прокоментарише понашање везисте.

„Осуђујемо то и извињавамо се. Сигуран сам да ће се и Лука извинити. Што се мене тиче, он би требало да сноси одговорност за то. То је унутрашња ствар и решићемо то, али буквално не постоји једна позитивна ствар коју бих могао да кажем на ту тему“, рекао је Хоџсон после победе Кристал Паласа над Шефилд јунајтедом (2:0).

Миливојевић ове сезоне више нема стандарду минутажу у Паласу, али је против Шефилда игра 95. минута и Хоџсон је после меча стао у одбрану свог фудбалера.

„У његову одбрану, нисмо прекршили ниједан Ковид протокол Премијер лиге, те мислим да је било у реду што је Лука играо“.

Менаџер Паласа је закључио:

„Бојим се да нисам у контакту са 20 и кусур хиљада навијача Паласа, па такве коментаре једноставно не могу да коментаришем. Али изненађен сам уколико постоји проблем код навијача Паласа, знајући да су они иначе забринутији за то да ли побеђујемо. У сваком случају, ово је прекршај владиних мера и извињавамо се због тога“.

Михајловић учи фудбалере Болоње да имају српски менталитет

Суперкласико као ниједан други – четири гола, два црвена, реми Боке и Ривера

Великани српског фудбала у раљама дугова, превара и политике

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала