Свињска глава и лажна крв: Куће високих америчких функционера на мети вандала /фото/

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteЛидер демократа у Представничком дому САД Ненси Пелоси говори на конференцији за медије у Капитол Хилу у Вашингтону
Лидер демократа у Представничком дому САД Ненси Пелоси говори на конференцији за медије у Капитол Хилу у Вашингтону - Sputnik Србија
Пратите нас
Куће у којима живе председавајућа Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси, и лидер већине у Сенату републиканац Мич Меконел нашле су се на мети напада вандала.

Испред куће Пелосијеве у Калифорнији наводно је остављена лажна крв, као и одсечена свињска глава, а исписано је и неколико графита.

​На кући Мича Меконела освануо је натпис: „Где је мој новац“.

​Полиција Сан Франциска навела је да истражује инцидент који се десио испред куће Ненси Пелоси, а она се још увек није огласила поводом овог догађаја.

Ови догађаји прате политичку борбу око усвајања пакета помоћи за последице епидемије вируса корона. Представнички дом је у уторак гласао за повећање помоћи појединцима на 2.000 долара. Дом који предводе демократе усвојио је закон уз помоћ више од 40 републиканаца, али је он блокиран у Сенату.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала