Роман Абрамович је у новом проблему – навијачи траже реакцију

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаРоман Абрамович
Роман Абрамович - Sputnik Србија
Пратите нас
Таман што је добио простор да помисли да је све у Челсију као некада, Роман Абрамович, власник енглеског клуба, суочио се са новим проблемом.

Навијачи Челсија су бесни због игара те екипе у последњим недељама, па су од власника клуба затражили да смени првог тренера Франка Лампарда.

Кап која је прелила чашу је утакмица против Манчестер ситија, екипе која не игра на свом нивоу, али је ипак успела да буде доминантна против Челсија и победи са 3:1.

Лампарда навијачи виде као највећег кривца, али је чињеница и да фудбалери нису у форми, нарочито летошња велика појачања, нападач Тимо Вернер и офанзивац Каи Хаверц.

Навијачима је доста тога, бар према коментарима на друштвеним мрежама, а поједине поруке су упућене и директно Абрамовичу, у чијем одсуству клубом управља Марина Грановскаја, особа од његовог највећег поверења.

Засад, реакција нема, али су се већ појавили наводи да Абрамович као замену за Лампарда види Томаса Тухела, тренера који је недавно добио отказ у Пари Сен Жермену.

Челси се после 17 одиграних кола налази на осмом месту табеле Премијер лиге са 26 бодова, седам мање од водећег Ливерпула.

► Рускиња је најмоћнија жена у свету фудбала и њено „не“ заиста значи – „не“

► Магична Рускиња је зарадила новац Абрамовичу на сада отпуштеном фудбалеру

► Великани српског фудбала у раљама дугова, превара и политике

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала